Менеджер з регіонального розвитку: посада у КП

194
Автор
порталу «Кадровик-01»

Запитання

Які завдання та обов’язки покладаються на працівника, що обіймає посаду менеджера з регіонального розвитку?

Відповідь

Національний класифікатор України ДК 003:2010 «Класифікатор професій», затверджений наказом Держспоживстандарту від 28.07.2010 № 327 (КП), містить професійну назву роботи «менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку». Код КП 1474. Кваліфікаційна характеристики — відсутня.

Менеджер з регіонального розвитку: посада у КП Як визначити типові завдання та обов’язки за відсутності кваліфікаційної характеристики

Менеджер з питань регіонального розвитку:

  • визначає асортимент товарів і послуг, рівень запасів на складах, стандарти обслуговування у регіоні/регіонах;
  • розробляє та реалізовує політику закупівель, маркетингу, визначає цінову політику;
  • просуває і рекламує товари, послуги;
  • розроблює логістичні схеми доставки — транспортування, складське господарство;
  • добирає, навчає персонал, моніторить його роботу;
  • забезпечує належні умови праці, систему заробітної плати й преміювання тощо.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець. У програмі — оновлені обов’язки роботодавців, обов’язки працівників: у чому полягають, як і коли виконувати і що зробити роботодавцю. Також відповіді на запитання як обмеження для працівників-порушників можуть вплинути на роботодавця та інші новації, про які варто знати керівнику, кадровику, відповідальному за військовий облік.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Класифікатор професій: чинний

Національний класифікатор України «Класифікатор професій» призначений для застосування всіма роботодавцями під час підготовки штатного розпису чи для запису про роботу у трудові книжки працівників. У статті ви знайдете відповідь на такі питання: як працювати з Класифікатором професій та здійснювати пошук по цьому Класифікатору, для чого необхідний діючий Класифікатор професій, як працює класифікатор професій «пошук по назві»?
180035

Зміна № 13 до Класифікатора професій — огляд

Затверджено Зміну 13 до Класифікатора професій ДК 003:2010 (наказ Мінекономіки від 16.01.2024 № 1410). Огляд показав, що Зміна 13 до Класифікатора професій стосується, здебільшого, професій IT-галузі. Детальний огляд Зміни 13 до КП — у цій статті.
1352

Зміна № 12 до Класифікатора професій: огляд змін

Наказом Мінекономіки від 23.06.2023 № 6312 була затверджена Зміна 12 до Класифікатора професій ДК 003:2010. У матеріалі проведемо огляд та аналіз чинних змін, розберемося, які професії виключили, змінили і додали в Класифікатор професій
1500