Кадрові семінари за темами: Новації у сфері праці та соціального страхування та Трудові відносини з мобілізованими працівниками

Навесні 2015 року спеціалісти кадрових служб вкотре зібралися для ознайомлення з нововведеннями у кадровому законодавстві та застосуванні їх у різноманітних робочих ситуаціях

Навесні 2015 року спеціалісти кадрових служб вкотре зібралися для ознайомлення з нововведеннями у кадровому законодавстві та застосуванні їх у різноманітних робочих ситуаціях.

Ініціатор проведення БЕЗОПЛАТНИХ Кадрових семінарів — Цифрове видавництво Експертус, що випускає журнал «Кадровик-01» та експертно-правову систему «Експертус Кадри», — висловлює щиру подяку за підтримку Управлінню праці та соціального захисту населення, Федерації роботодавців, Федерації профспілок, Обласному та Міському центру зайнятості Івано-Франківщини та Запоріжжя, а також всім учасникам семінару за теплий прийом та корисно проведений час.

У першій частині семінару Ірина ІВАНЧЕНКО, шеф-редактор журналу «Кадровик-01», детально розповіла про всі важливі зміни у сфері праці і соціального страхування, підвищення відповідальності за порушення законодавства про працю. У другій частині семінару головний редактор «Експертус Кадри» Юлія ВИДИБОРЕЦЬ розглянула тему трудових відносин з мобілізованими працівниками, питання повернення на роботу після демобілізації, продовження служби за контрактом, отримання компенсації середнього заробітку мобілізованих працівників.

Учасники мали змогу дізнатися про всі нововведення у трудовому законодавстві, прослухавши корисні лекції, а також поспілкуватися з лекторами та отримати відповіді на важливі робочі запитання.

Зустрічі відбулися – 25 березня у місті Івано-Франківськ та 9 квітня у Запоріжжі, які відвідали близько 300 людей у кожному із міст.

Фотозвіт Кадрових семінарів шукайте у групі «Гаряча Лінія Кадровика» на нашій сторінці у Facebook. Також Ви маєте змогу ознайомитися з продуктами Цифрового видавництва Експертус та нашими майбутніми заходами на порталі «Гаряча Лінія Кадровика».

Будемо раді бачити Вас не лише на наших заходах, але й серед наших читачів, слухачів, гостей.

 

З найкращими побажаннями

напрям «Експертус Кадри» Цифрового видавництва Експертус

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на святковий Вебінар до Дня кадровика, який відбудеться 26 квітня. Спікери: Ірина Житкова, Ірина Матійко, Ольга Догадіна, Олена Петровська, а також Юлія Видиборець з інформацією про новий мобілізаційний закон — головні зміни. Ще у програмі — накопичення щорічної відпустки мобілізованому, оплата лікарняного суміснику, виплата лікарняного по вагітності та пологах при ускладнених пологах, обчислення спеціального стажу медикам. Також експерти розкажуть про альтернативні способи обміну кадровими документами під час воєнного стану, як вивести на роботу працівників, звільнених зі строкової військової служби та дадуть відповіді на гарячі питання персонального військового обліку

Щоб переглянути святковий вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Вебінар до дня кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
14584

Наказ про підвищення кваліфікації працівників

Одна з основних складових успішного підприємства — безперервний процес професійного розвитку працівників. Саме кваліфікований персонал забезпечує сталий розвиток підприємства. Дізнайтеся про гарантії працівникам на час підвищення кваліфікації та скачайте зразок відповідного наказу.
38801

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді