Курси кадровиків

UA RU
Автор
порталу «Кадровик-01»
Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?

Платформа професійного онлайн-навчання Вища Школа Кадровика запрошує вас на дистанційне навчання. Пропонуємо опанувати нову професію або підвищити свою кваліфікацію на курсах для кадровиків різного рівня складності.

У Школі ви зможете самостійно: 

  • скласти комфортний розклад і вчитися в зручному для вас темпі; 
  • підвищити кваліфікацію без відриву від роботи. 

Базові програми Школи  —  це перші в Україні дистанційні курси навчання кадровиків із сертифікатом від ВНЗ IV рівня акредитації — Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

СКАЧАТИ ЗРАЗОК СЕРТИФІКАТУ

Sertyfikat.png

Базові курси для кадровиків

Залежно від ваших професійних обов'язків оберіть одну з основних програм у Вищій Школі Кадровика. На кожному курсі експерти підготували для вас:

  • відеолекції;
  • конспекти;
  • домашні завдання;
  • зразки документів;
  • пам’ятки;
  • лайфхаки;
  • інтерактивні тренажери;
  • приклади з практики.

Військовий облік на підприємствах, в установах, організаціях, державних органах та органах місцевого самоврядування

Підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за ведення військового обліку, наразі є обов'язковим (Новий Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів почав діяти з 5 січня 2023 року). Навчання за програмою Військовий облік на підприємствах, в установах, організаціях, державних органах та органах місцевого самоврядування, погоджена з Генштабом ЗСУ. 

Військовий облік: проходьте обов'язкове навчання за програмою Генштабу ЗСУ

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

Програма передбачає три місяці навчання та, зокрема, включає в себе:

  • лекції (передбачено 120 годин матеріалу);
  • конспекти;
  • розбір конкретних прикладів.

Крім того, слухачам нададуть готові зразки документів та доступ до безплатних вебінарів, а перевірити свої навички можна буде на інтерактивних тренажерах. Головною перевагою є дистанційний формат навчання, що, за потреби, дасть змогу поєднувати підвищення кваліфікації з роботою.

image30

Дивитись презентацію

Національна сертифікація кадровиків — 2024

Курс буде корисним для всіх кадровиків: і для начальника відділу кадрів, і для інспектора з кадрів, і навіть для директора з персоналу. Це єдина навчальна програма, що допоможе вам побудувати роботу відділу кадрів у реаліях війни відповідно до змін у законодавстві.

Програма враховує всі напрями роботи відділу кадрів, а саме :

Ви зможете оформити, з урахуванням останніх законодавчих змін, дистанційну роботу, відпустки за власний рахунок, простій, неповний робочий час, скорочення. Також навчитеся проводити аудит кадрових документів, зокрема, аудит штатного розпису.

які є курси кадровика онлайн

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

Кадрова справа: курс для бухгалтера

Наразі в трудовому законодавстві України надзвичайно багато законодавчих трансформацій. Напевне немає жодної кадрової процедури, яка б не змінилася, зокрема через воєнний стан. У курсі «Кадрова справа» ми врахували всі кадрові оновлення, що знадобляться бухгалтеру для підвищення кваліфікації та ведення кадрової документації відповідно до чинних норм трудового права.

Kadrova_sprava_dlya_buhgaltera.png

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

Кадровий аудитор

Навички з кадрового аудиту не лише допоможуть підготуватися до перевірки. Якщо ви зміните роботу або перейдете на вищу посаду, зможете провести аудит справ, що дісталися від попередників. Періодичний аудит кадрових справ дасть змогу почуватися в безпеці — бути впевненим, що ви все зробили правильно. В уроках програми ви знайдете чеклісти, за якими без проблем перевірите той чи той блок кадрових документів на вашому підприємстві. Додатково закріпите навички з кадрового аудиту на інтерактивних тренажерах.

aydutor

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

Експрес курси для кадровиків

Електронні трудові та лікарняні

Кадровики добре знають, що якщо передати до ПФУ трудову працівника з помилками, Пенсійний Фонд її поверне, й доведеться все переробляти. Ефективний спосіб уникнути таких проблем – дистанційний експрес-курс «Електронні трудові та лікарняні».

Протягом навчання ви зможете покроково пройти всю процедуру за допомогою національних експертів. Проведете аудит трудових книжок працівників, розв’яжете нештатні ситуації, а за потреби, виправите помилки. Також курс допоможе налагодити роботу з електронними лікарняними.

Intensyv_kadrovogo_obliku.png

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА

Кадрова робота під час воєнного стану

Експерти Вищої Школи Кадровика розробили навчальну експрес-програму, за допомогою якої ви опануєте змінені та абсолютно нові кадрові процедури в умовах воєнного стану.
Тримаємо професійний рівень і дотримуємося законодавства навіть в екстремальних умовах.

Intensyv_kadrovogo_obliku.png

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець. У програмі — оновлені обов’язки роботодавців, обов’язки працівників: у чому полягають, як і коли виконувати і що зробити роботодавцю. Також відповіді на запитання як обмеження для працівників-порушників можуть вплинути на роботодавця та інші новації, про які варто знати керівнику, кадровику, відповідальному за військовий облік.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді