Статті за темою Повідомлення Державній фіскальній службі про прийняття на роботу

Повідомлення про прийняття працівника на роботу
Перед тим як допустити нового працівника до виконання обов’язків, подайте повідомлення в податкову про прийняття його на роботу. Скачайте шаблон та скористайтеся зразком і підказками від наших фахівців, щоб правильно заповнити бланк повідомлення.
144280
Прийняття на роботу під час воєнного стану: що врахувати
На час воєнного стану пріоритет в трудовому законодавстві належить Закону № 2136. За яким договором приймати на роботу в умовах війни, кому можна встановлювати випробування, та як повідомити ДПС про прийняття нового працівника під час воєнного стану 2023, роз’яснюємо у статті.
31674
Скасовуюче повідомлення про прийняття на роботу: коли і як подавати
Часом обставини складаються так, що новоприйнятий працівник не вийшов на роботу. В такому випадку необхідно повідомити ДПС про анулювання повідомлення про прийняття на роботу. В які строки це необхідно зробити? Чи передбачена відповідальність за неподання скасовуючого повідомлення про прийняття на роботу?
21326
Як ФОП прийняти працівника на роботу
Порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками є однаковим для всіх роботодавців. Тому відповідно до ст. 21 КЗпП ФОП мають укладати трудові договори з найманими працівниками
4436
Виправлення помилки у повідомленні про прийняття на роботу
Працівника допускають до роботи лише після, зокрема ДФС про прийняття працівника на роботу. Під час заповнення повідомлення про прийняття на роботу з тих чи тих причин можна припуститися помилки. А чи можна та як її виправити?
9334
Кібератака паралізувала комп’ютери: як кадровику оформити звільнення та прийняття і повідомити ДФС
Під час кібератаки 27 червня через мережу Інтернет перестали працювати комп’ютерні програми (1С:Підприємство, M.E.Doc та інші). Кадровику необхідно звільнити працівника з роботи та прийняти нових працівників. Чи можна в цій ситуації оформити звільнення та повідомити ДФС про прийнятих працівників пізніше, після відновлення роботи програмного забезпечення?
4382
Бланк повідомлення ДФС про прийняття працівника на роботу
Здебільшого повідомлення про прийняття працівника надсилають до ДФС через електронну программу звітності. Але можна і на папері. За такої потреби скористайтесь формою повідомлення фіскальній службі в електронному вигляді, в форматі Word
31241