Новини за темою Освітні заходи

Вебінарний марафон «Працюємо для Перемоги!»
Провідні експерти з кадрового, бухгалтерського та медико-освітянського напряму Цифрового видавництва Експертус об’єдналися задля всебічної підтримки своїх колег, заради спільної Перемоги! Встигніть долучитися до відкритих вебінарів, щоб дізнатися алгоритми роботи в умовах воєнного стану, з урахуванням останніх змін. Розклад та теми вебінарів➤➤➤
2839
Всеукраїнському кадровому конгресу — 2022 бути!
Воєнний стан в Україні став підставою для масштабних змін в трудовому законодавстві. Команда Експертус Кадри знає, в яких непростих умовах опинились кадровики, тож готує масштабну професійну подію на підтримку своїх колег. Обирайте найзручніший для вас формат участі та долучайтеся до кадрової події року. Що буде на конгресі?
1031
Всеукраїнський кадровий конгрес — 2022
Відпустки, нові підстави у звільненні, військовий облік жінок та оновлення у військовій службі працівників, — неповний перелік змін, які «розкладатимемо по полицях» під час конгресу. Ознайомтеся з повним переліком тем, оберіть формат участі та долучайтеся до масштабної фахової події.
683
Зміни у військовому обліку жінок: настанови експерта
Військова служба та військовий облік – одна з найгарячіших тем для кадровиків у 2022 році. Другого серпня актуальними алгоритмами для роботодавців поділиться сертифікований експерт із військового обліку. Які теми розглядатимуться?
4232