Наказ про прийняття на роботу за строковим трудовим договором

Автор
порталу «Кадровик-01»
Одним із видів трудового договору є строковий трудовий договір, який можна укладати тільки у разі, якщо трудові відносини не можуть бути встановлені на невизначений строк.

Звільнення строковика під час відпустки

Строкові трудові договори укладають, якщо трудові відносини не можна встановити на невизначений строк. Виняток — під час воєнного стану строковий договір можна укласти з будь-яким працівником.

Якщо у наказі неправильно/некоректно визначите строк трудового договору, не матимете можливості звільнити працівника у зв’язку із його закінченням.

Зразок наказу про прийняття на роботу за строковим трудовим договором

 Наказ про прийняття на роботу за строковим трудовим договором СКАЧАТИ

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець. У програмі — оновлені обов’язки роботодавців, обов’язки працівників: у чому полягають, як і коли виконувати і що зробити роботодавцю. Також відповіді на запитання як обмеження для працівників-порушників можуть вплинути на роботодавця та інші новації, про які варто знати керівнику, кадровику, відповідальному за військовий облік.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді