Заповнення зміненої форми № 6-ПВ: рекомендації Держстату

Фахівці Держстату в листі від 30.12.2014 № 12-13/1399 роз’яснили, як заповнювати річний звіт за формою № 6-ПВ (річна) «Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання» (далі — форма № 6-ПВ), затверджений наказом Держстату від 05.08.2014 № 224

Фахівці Держстату в листі від 30.12.2014 № 12-13/1399 роз’яснили, як заповнювати річний звіт за формою № 6-ПВ (річна) «Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання» (далі — форма № 6-ПВ), затверджений наказом Держстату від 05.08.2014 № 224.

Так, період спостереження статистичних даних охоплює:

  • у розділі І — 31 грудня або останній робочий день звітного року;
  • у розділах ІІ–ІІІ — календарний рік з 1 січня по 31 грудня.

До того ж необхідно провести співставлення рядка 12010 (гр. 1, 2) форми № 6-ПВ з рядком 3070 (гр. 1, 2) форми № 1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці» за січень–грудень 2014 року.

Водночас фахівці Держстату вказали і про зміни у формі № 6-ПВ, зокрема, про вилучення рядків 12070–12130 у розділі І.

На бланку зазначено, що звiт подається не пiзнiше 7 лютого року, наступного за звiтним, але у 2015 роцi звiт за № 6-ПВ (рiчна) необхiдно подати не пiзнiше 09.02.2015.

За неподання або несвоєчасне подання звiту за ф. № 6-ПВ рiчна «Звiт про кiлькiсть працiвникiв, їхнiй якiсний склад та професiйне навчання» передбачена відповідальність згiдно ч. 1 ст. 186-3 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
5927

Калькулятор кількості кадровиків

Якщо ваше підприємство належить до тих, що стрімко розвиваються, ви плануєте створювати нові підрозділи, філіали, добирати нових працівників, варто знати: це — додатковий оберемок кадрових справ. В нагоді стане зручний сервіс — «Калькулятор кількості кадровиків». Він зекономить ваш час на розрахунках і дасть змогу ліпше підготуватися до розмови з керівником про нагальну потребу прийняти на роботу ще одного працівника відділу кадрів.
9230

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
5094

День кадровика в Україні

У наш час важко уявити будь-яке підприємство чи установу без людини, яка б підбирала кваліфікованих, здібних працівників та ще й допомагала в адаптації персоналу. Саме зі знайомства з представником кадрової служби починається трудовий шлях кожного працівника. Тому у цій статті ви знайдете все про День кадровика в Україні.
806

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
3072

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді