Подарунок до дня бухгалтера — БЕЗОПЛАТНИЙ вебінар!

Тижневики «Головбух» і «Головбух:БЮДЖЕТ», видання «Головбух: Праця і зарплата» спеціально до Дня бухгалтера підготували приємний ПОДАРУНОК усім бухгалтерам країни та запрошують Вас 15 липня переглянути БЕЗОПЛАТНО двомодульний вебінар за темами: «ЄСВ з мінімальної заробітної плати, звітність та понижуючий коефіцієнт» і «ПДВ: від податкової накладної до відшкодування»

Тижневики «Головбух» і «Головбух:БЮДЖЕТ», видання «Головбух: Праця і зарплата» спеціально до Дня бухгалтера підготували приємний ПОДАРУНОК усім бухгалтерам країни та запрошують Вас 15 липня переглянути БЕЗОПЛАТНО двомодульний вебінар за темами: «ЄСВ з мінімальної заробітної плати, звітність та понижуючий коефіцієнт» і «ПДВ: від податкової накладної до відшкодування».

Тижневики «Головбух», «Головбух:БЮДЖЕТ» та видання «Головбух: Праця і зарплата» спеціально до Дня бухгалтера підготували приємний подарунок усім бухгалтерам країни та запрошують Вас 15 липня переглянути БЕЗОПЛАТНО двомодульний вебінар.

У першій частині вебінару «ЄСВ з мінімальної заробітної плати, звітність та понижуючий коефіцієнт» Іван Левадський — експерту «Експертус Головбух» — розкриє питання:

•          Нарахування та утримання ЄСВ: нові правила

•          Умови та застосування понижуючого коефіцієнта

•          Нова звітність з ЄСВ

•          Штрафні санкції за незастосування нових правил нарахування та сплати ЄСВ

Другу частину вебінару за темою «ПДВ: від податкової накладної до відшкодування» проведе Наталія Товченик — керівник експертної групи «Експертус Головбух». Програма другої частини:

•          Нюанси складання податкової накладної та розрахунок коригування до неї. Реєстрація у ЄРПН

•          Декларація з ПДВ: особливості відображення від’ємного значення та виправлення помилок

•          Бюджетне відшкодування: старі та нові «мінуси»

Вебінар розпочнеться 15 липня о 10:30.

Для безоплатної участі у вебінарі необхідно обов’язково попередньо пройти ЛЕГКУ РЕЄСТРАЦІЮ. Поспішайте зареєструватися, адже кількість місць обмежена!

Вебінар актуальний для фахівців підприємств та організацій усіх форм власності

Важливо!

Для перегляду вебінару Вам потрібен комп’ютер з доступом до інтернету та навушники (або колонки). Крім того, на Вашому комп’ютері має бути встановлено Adobe Flash Player.

Також уточніть у технічних спеціалістів Вашої організації, чи доступне Вам підключення до інтернету по порту 1935.

Аби уникнути проблем під час перегляду вебінару, Ви можете пройти простий тест обладнання, він дозволить перевірити можливість використовувати функції порталу на Вашому комп’ютері.

ПРОЙТИ ТЕСТ

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець. У програмі — оновлені обов’язки роботодавців, обов’язки працівників: у чому полягають, як і коли виконувати і що зробити роботодавцю. Також відповіді на запитання як обмеження для працівників-порушників можуть вплинути на роботодавця та інші новації, про які варто знати керівнику, кадровику, відповідальному за військовий облік.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
6733

Калькулятор кількості кадровиків

Якщо ваше підприємство належить до тих, що стрімко розвиваються, ви плануєте створювати нові підрозділи, філіали, добирати нових працівників, варто знати: це — додатковий оберемок кадрових справ. В нагоді стане зручний сервіс — «Калькулятор кількості кадровиків». Він зекономить ваш час на розрахунках і дасть змогу ліпше підготуватися до розмови з керівником про нагальну потребу прийняти на роботу ще одного працівника відділу кадрів.
9316

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
6458

День кадровика в Україні

У наш час важко уявити будь-яке підприємство чи установу без людини, яка б підбирала кваліфікованих, здібних працівників та ще й допомагала в адаптації персоналу. Саме зі знайомства з представником кадрової служби починається трудовий шлях кожного працівника. Тому у цій статті ви знайдете все про День кадровика в Україні.
1289

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
4456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді