Підсумки IV виставки-форуму по управлінню людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2015

20-21 жовтня 2015 року відбулася IV виставка-форум по управлінню людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2015 в центрі подій «Нивки Хол»

20-21 жовтня 2015 року відбулася IV виставка-форум по управлінню людським капіталом HUMAN CAPITAL FORUM 2015 в центрі подій «Нивки Хол».

Вже четвертий рік поспіль виставка-форум підтверджує статус головного бізнес-майданчика галузі і демонструє ключові тенденції розвитку HR-ринку в Україні. Проведені заходи викликали величезний інтерес, як серед початківців, так і серед ТОП-менеджерів по підбору і розвитку персоналу. Традиційно захід складався з двох частин: виставки та форуму.

Дякуємо всім, хто взяв участь у виставці-форумі - відвідувачів, учасників, спікерів, модераторів, партнерів, волонтерів та підписників HCF-2015!

ВИСТАВКА

Церемонія офіційного відкриття виставки відбулася в перший день проведення об 11.00. З вітальним спічем виступили:

• Юлія Біжко, керівник та ідейний натхненник HUMAN CAPITAL FORUM

• Катерина Ковалевська, HR Forum

• Володимир Малічевскій, консалтинговий центр IPCM

• Віталій Михайлов, EBA

• Андрій Станченко, NRG

На виставці і відкритих майданчиках взяли участь 45 провайдерів, на виставці була представлена 21 компанія. Упродовж двох днів тут активно вели ділові переговори і створювали нові знайомства учасники та відвідувачі HCF. Варто відзначити, що в рамках виставки були організовані спеціальні майстерні:

• Майстерня технологій «HR Technologies»

• Майстерня NRG «13 друзів Станченко»

• Майстерня «Коучинг-центр 100%»

Організатори майстерень провели відкриті майстер-класи та доповіді, що ґрунтуються на практичному досвіді фахівців галузі.

Варто відзначити активність провайдерів, які приймають участь у виставці щорічно, не пропустивши жоден з чотирьох HCF . Це такі компанії як PG-Group, HR Technologies, NewRealGoal, «Коучинг-центр 100%».

Незважаючи на нон-стоп режим роботи HUMAN CAPITAL FORUM 2015, все ж учасникам і відвідувачам вдалося знайти хвилинку для свого здоров'я. Щоденні зарядки в середині робочого дня проводив В'ячеслав Смирнов, викладач йоги в Yogalife center, чемпіон світу з йога-спорту 2004 року. Також величезним інтересом серед делегатів виставки-форуму користувався HR-GOLF. Викладачем школи став Віталій Михайлов, HR Committee Chair, EBA - The European Business Association, Ukraine.

Особливою популярністю у відвідувачів користувалася HR-гримерка від  компанії «Салонний Маркетинг». Знайти фото HR-красунь можна за допомогою хештегу #iam

В цілому за 2 дні проведення HUMAN CAPITAL FORUM 2015, виставку-форум з управління людським капіталом відвідали 1300 фахівців та HR-директорів. В рамках програми заходів було озвучено 90 тем від 75 спікерів, а також відбулися 2 панельних дискусії, 2 фасілітаційні сесії, 1 круглий стіл, 1 гра-квест і 69-а зустріч клубу менеджерів HR-LAND у форматі реаліті-шоу. Варто підкреслити, що події такого рівня і масштабу збагачують ділові співтовариства новими знаннями, яскраво характеризують існуючу ситуацію і окреслюють тенденції подальшого розвитку сфери HR в Україні.

У закритій частині форуму у червоному залі взяли участь 180 фахівців!

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛИ

Всього на форумі було 4 конференц-зали. Величезною популярністю та інтересом у відвідувачів користувалася програма заходів в трьох відкритих конференц-залах - Білому, Зеленому, Жовтому. За два дні роботи тут пройшло близько 40 практичних майстер-класів та фасілітаційна сесія на тему «Ринок T & D 15/16: сезони і плоди». Організатори фасілітації: Ольга Гулая, Юлія Кривенцева і Андрій Крючков. Організатори вже сформували підсумки фасилітації - «Доктор Час: Сезони і плоди td ринку - HCF 20 жовтня» - https://goo.gl/2p2auF

В одному з конференц-залів пройшла 69-а зустріч клубу менеджерів HR-LAND в новому форматі – реаліті-шоу. Тематика зустрічі: «Розвиток лідерських компетенцій».

FORUM

У закритому конференц-залі FORUM, де зібралися HR-директора і ТОП-менеджмент українського бізнесу, виступили 40 спікерів з 17 темами. Організаторам є чим пишатися - за два дні червоний зал форуму відвідали 180 гостей! Відбулися 2 панельних дискусії, 1 круглий стіл і 1 фасілітаційна сесія. Делегати Форуму отримали набір практичних інструментів для свого бізнесу, а також натхнення, познайомилися з колегами, отримали приємні подарунки від організаторів та партнерів і зарядилися на нові звершення.

Четвертий форум був присвячений глобальним рішенням у сфері HR, які призвели до масштабних змін в компаніях спікерів. Змінам радикальним і технологічним, що впливає на фінансовий результат компаній. Безумовно, це підвищує цінність HR в компанії і на ринку. HR вийшов за рамки функції і переріс у стратегічний центр бізнесу. Про це говорять кейси спікерів, які виступали два дні у червоному залі форуму. На початку запуску проекту організатори заявили, а на самому форумі підтвердили лейтмотив HCF-2 015 – «Конвертація в результати для бізнесу»!

Церемонія офіційного відкриття FORUM відбулася в перший день проведення о 10.00. З вітальним спічем виступили:

• Юлія Біжко, керівник та ідейний натхненник HUMAN CAPITAL FORUM

• Інна Косорига, директор по організаційному розвитку IVA Travel Partners

• Юрій Логуш, президент Київської Школи Економіки

• Андрій Станченко, керівник відкритого TD університету NRG

З помітним успіхом пройшла фасілітаційна сесія «Фасилітації гігантських груп в держструктурах, бізнесі та соціальних проектах. Досвід Київської обласної державної адміністрації ». Провели захід Наталія Погребна, заступник начальника управління стратегічного планування департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації, і Андрій Станченко, керівник Відкритого T & D Університету NRG. Багато відзначили, що така формула навчання, спілкування та творення, це прекрасний спосіб знайти нові шляхи вирішення завдань.

20 жовтня в рамках форуму відбулася панельна дискусія на тему:

«Світові тренди в HR. Міжнародний досвід ». У ній взяли участь: Марія Богуслав, Дмирий Козлов і Андрій Станченко. Модератором заходу виступила Інна Косорига, директор з організаційного розвитку IVA Travel Partners. Дискусія запам'яталася не тільки завдяки корисної інформації, але і активністю і інтересом до теми всіх присутніх у залі.

21 жовтня пройшла панельна дискусія на тему:

«Підростаюче покоління: Як вчити? Чому навчати? ». Учасниками дискусії виступили Ольга Жигмановська, Виконавчий директор, Київська Приватна Школа «Афіни», Наталія Вольнянська, HRD, «Хлібпром», Олексій Греков, Директор зі стратегічного розвитку і співзасновник Приватної Школи «Афіни», Оксана Балакшина, Директор і співзасновник Приватної Школи «Афіни». Модерувала панель Валерія Казадарова, власник компанії «Таланти Для Бізнесу». У залі сформувалася жива дискусія, під час якої учасники змогли обговорити як задані спікерами теми, так і питання із залу.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
8446

Калькулятор кількості кадровиків

Якщо ваше підприємство належить до тих, що стрімко розвиваються, ви плануєте створювати нові підрозділи, філіали, добирати нових працівників, варто знати: це — додатковий оберемок кадрових справ. В нагоді стане зручний сервіс — «Калькулятор кількості кадровиків». Він зекономить ваш час на розрахунках і дасть змогу ліпше підготуватися до розмови з керівником про нагальну потребу прийняти на роботу ще одного працівника відділу кадрів.
9482

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
12273

День кадровика в Україні

У наш час важко уявити будь-яке підприємство чи установу без людини, яка б підбирала кваліфікованих, здібних працівників та ще й допомагала в адаптації персоналу. Саме зі знайомства з представником кадрової служби починається трудовий шлях кожного працівника. Тому у цій статті ви знайдете все про День кадровика в Україні.
1395

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді