Інструкція для правильного оформлення звіту про квоту 2021

UA RU
Автор
порталу «Кадровик-01»
У січні 2022 року нагальна справа — відзвітувати до центру зайнятості, скільки працівників із додатковими гарантіями зайнятості працює на підприємстві і скількох роботодавець планує працевлаштувати в поточному році. Дедлайн — 01.02.2022

 

Експерти журналу «Кадровик-01» узагальнили для вас норми з двох актів:

Скористайтеся інструкцією експертів та складіть звіт швидко і без помилок.

 

Хто звітує про квоту

Звіт про квоту подають підприємства, установи, організації усіх форм власності, на яких річна середньооблікова чисельність штатних працівників (далі — СЧШП) більша за сім. Фізособи-підприємці не звітують. Так вважає і Мінсоцполітики (лист від 16.11.2017 № 718/0/126-17/241).

Куди подавати звіт про квоту

Звіт подавайте до будь-якого центру зайнятості незалежно від місцезнаходження/реєстрації підприємства (п. 2.5 Порядку № 271).

Хто входить до квоти та який її розмір

Зразок заповненого звіту про квоту з підказками експертів

Зразок звіту про квоту за 2021 рік | 2022

Скачати зразок

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець. У програмі — оновлені обов’язки роботодавців, обов’язки працівників: у чому полягають, як і коли виконувати і що зробити роботодавцю. Також відповіді на запитання як обмеження для працівників-порушників можуть вплинути на роботодавця та інші новації, про які варто знати керівнику, кадровику, відповідальному за військовий облік.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді