Прийняття на роботу за сумісництвом: форма наказу

UA RU
Автор
керівник експертної групи Експертус Кадри
Укладення трудового договору, зокрема при прийнятті на роботу за сумісництвом, оформлюють наказом про прийняття працівника на роботу. Скачайте зразок наказу, оформлений за вимогами ДСТУ.
Ірина Житкова шеф-редактор Експертус Кадри
Оформте трудові відносини з працівником за алгоритмом від експерта. Як не заплутатися у формулюванні та правильно скласти заяви й накази про прийняття на роботу, підкажуть зразки документів. Скористайтеся шпаргалками та пам’ятками, щоб не забути важливого.

Підставою для видання наказу є трудовий договір, укладений у письмовій формі, та/або заява працівника.

Якщо оформлюєте наказ за формою, відмінною від типової, збережіть усі показники, необхідність яких передбачена типовою формою. Оформлення прийняття на роботу за сумісництвом вимагає виконання й інших кадрових процедур.

УВАГА!

У наказі про прийняття на роботу за сумісництвом зазначте умови щодо його строковості, за наявності відповідних підстав, встановлення випробування, режиму робочого часу та вкажіть, що робота виконуватиметься на умовах сумісництва.

Зразок наказу про прийняття на роботу за сумісництвом

(за ДСТУ 4163:2020)

Зразок наказу про прийняття на роботу за сумісництвом СКАЧАТИ

 



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді