Кадрові звіти — 2024

Автор
провідний експерт із трудового законодавства Експертус Кадри
Які кадрові звіти складати у 2024 році?
Зміст статті:

Найважливіші кадрові питання завжди стосуються звітності. Це і не дивно, адже кадрові звіти зазнають змін: державні органи у кожному році міняють форми, вводять нові та скасовують звичні нам звіти.

Уже другий рік поспіль не потрібно складати та подавати:
  • форму № 10-ПОІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю», затверджену наказом Мінсоцполітики від 27.07.2020 № 591;
  • звіт про зайнятість і працевлаштування осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

Держстат традиційно оновив на 2024 рік звіти з праці за формою № 1-ПВ (місячна, квартальна) наказом від 30.03.2023 № 128. Відповідно, за формами, затвердженими наказом Держстату від 12.05.2022 № 87, востаннє звітуємо 8 січня 2024 року.

Вам не доведеться марнувати час, перевіряти терміни подання звітів та актуальність звітних форм. Просто скачайте таблицю кадрових звітів 2024.

Кадрові звіти — 2024

Кадрові звіти — 2024

СКАЧАТИ



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець. У програмі — оновлені обов’язки роботодавців, обов’язки працівників: у чому полягають, як і коли виконувати і що зробити роботодавцю. Також відповіді на запитання як обмеження для працівників-порушників можуть вплинути на роботодавця та інші новації, про які варто знати керівнику, кадровику, відповідальному за військовий облік.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді