Запрошуємо до участі у безкоштовному семінарі «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні», який пройде 19 грудня у Дніпропетровську

Офіс Ради Європи в Україні у співпраці з Офісом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні за інформаційної підтримки «Експертус Охорона здоров’я», «Експертус Кадри» Цифрового видавництва Експертус запрошують взяти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ семінарі* на тему «Дотримання законодавства про захист персональних даних у сфері охорони здоров’я»

Офіс Ради Європи в Україні у співпраці з Офісом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні за інформаційної підтримки «Експертус Охорона здоров’я», «Експертус Кадри» Цифрового видавництва Експертус запрошують взяти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ семінарі* на тему «Дотримання законодавства про захист персональних даних у сфері охорони здоров’я».

Семінар проводиться в рамках спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи в Україні «Посилення інформаційного cуспільства в Україні».

Навчальна програма семінару буде включати такі теми:

  • міжнародні стандарти у сфері захисту персональних даних;
  • законодавство України про захист персональних даних;
  • порядок обробки персональних даних у сфері охорони здоров’я;
  • проблеми, пов’язані з обробкою персональних даних про стан здоров’я особи;
  • судова практика у справах про захист права на публічну інформацію та ін.

Більш детальна інформація про умови участі, місце та час проведення семінару буде надіслано на, вказаний вами, e-mail.

*Офіс Ради Європи в Україні покриває витрати на проїзд (автобус, потяг купе/плацкарт) регіональним учасникам та харчування у день заходу. 

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на святковий Вебінар до Дня кадровика, який відбудеться 26 квітня. Спікери: Ірина Житкова, Ірина Матійко, Ольга Догадіна, Олена Петровська, а також Юлія Видиборець з інформацією про новий мобілізаційний закон — головні зміни. Ще у програмі — накопичення щорічної відпустки мобілізованому, оплата лікарняного суміснику, виплата лікарняного по вагітності та пологах при ускладнених пологах, обчислення спеціального стажу медикам. Також експерти розкажуть про альтернативні способи обміну кадровими документами під час воєнного стану, як вивести на роботу працівників, звільнених зі строкової військової служби та дадуть відповіді на гарячі питання персонального військового обліку

Щоб переглянути святковий вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Вебінар до дня кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
14519

Наказ про підвищення кваліфікації працівників

Одна з основних складових успішного підприємства — безперервний процес професійного розвитку працівників. Саме кваліфікований персонал забезпечує сталий розвиток підприємства. Дізнайтеся про гарантії працівникам на час підвищення кваліфікації та скачайте зразок відповідного наказу.
38512

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді